Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara vara

 

Allt ont

är inte av ondo

misstag kan bli till läxa

visdomar födas

ord kan plåstra om

och självömkan lindra.

 

Men när inkännande

av andra

lastar min smärta

blir tyngden

outhärdlig

-  har nog av mitt eget

 




Fri vers av Agnes
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-04-14 13:28



Bookmark and Share


  ia VIP
så mycket igenkännande
även om man ska vara en medmänniska
är det inte alltid lätt att höra
när man själv känner igen.
Otroligt bra skrivet/fångat
en känsla som jag tror du delar med många.

Du är precis som vanligt
STRÅLANDE
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes