Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hade varit trevligt.

Spenderar timmar
Slösar timmar
Gör ingenting
Lyssnar
Har Elton John på repeat
Känner mig ganska glad
Trött som fan
Tänker på dig
Jag hoppas du gör det med
Inte lyssnar på Elton John
Kanske
Men du vet
Att du tänker på mig också

Det hade varit trevligt

 

© April 2015

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-13 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP