Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


hjälp

Små ord för att förklara stora tankar
känslor som står på själens port och bankar
ett rop i nöd
från en människa som känt helvetets glöd
vad som fodras här är assistans
en hjälte från ingenstans
medans mitt psyke fortfarande har en chans




Fri vers av Fredrik Payedar
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-16 02:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hyggligt ihoptotat, okej rim.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar