Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om vad som är viktigt


Lärdom från en grav

Jag levde
Jag var ingen stor man
Jorden snurrade inte efter min vilja
men jag var viktig för dem som älskade mig




Fri vers av Fredrik Payedar
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-13 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar