Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om hämnd


En droppe för mycket

En dolk till har vridits om i min rygg
En dolk för mycket, Du inte längre trygg
En man får extra kraft
när han förlorat flera gånger mer än han någonsin haft
Du är inte det första svin
som försökt göra mitt blod till vin
Du och jag må ha haft olika livsöden,
en viss skillnad i kapitalflöden
men Du kan inte längre muta döden
det sker så lätt små missöden
jag kommer att vara skuggan i dina ögonvrår
Du kommer att ångra mina sår....




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-26 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar