Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt om förlorad vänskap


Jag saknar min vän

Jag gjorde fel
Jag lät vattnet under bron skölja bort banden mellan oss
men jag saknar min vän




Fri vers av Fredrik Payedar
Läst 577 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-13 03:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2015-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar sorg och saknad!
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar