Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om motgångar


Lärdom

Har du missat ditt mål
som en fisk utanför sin skål
Förföljs du av otur
av en egen privat regnskur
känner du att åren som passerat
endast mäter vad du har förlorat

Nåja, torka din tår
Du blir bara vackrare av osynliga sår
och med din lärdom kan du nu förhindra att framtiden ser ut som igår





Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-16 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar