Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om mitt inre


Mumie på insidan

Tiden har slitit ner mitt yttre
Jag är inte längre den stiliga yngling jag var,
men alla år innestängd har bevarat mitt innre
Jag är en mumie på insidan




Fri vers av Fredrik Payedar
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-13 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar