Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Ledsen

En vind av oro blåser genom mitt bröst
Ingenstans verkar jag finna tröst

Ångesten äter en bit av min själ
känslan går inte längre att slå ihjäl

Vad för brott skall jag egentligen ha gjort
för att förtjäna att straffas så stort

Lärdomen av dessa hårda år
tycks vara att tillvaron skapar sina sår

Att sakta dö är en del av livet
endast detta kan tas för givet




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-16 02:19



Bookmark and Share


    Anneli A
En tuff text som jag samtidigt gillar
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar