Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Läxor från livet

Grejen med dig är
att jag trodde du
var en fin tjej

Men din själ måste
ha varit ful och fet
för allt du ville ha
var uppmärksamhet

Jag gjorde mitt livs
största miss och fick
inte ens en kyss

Men det är bra nu
för jag lärde mig en viktig sak ju
att aldrig mera springa efter
en sån som du




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-16 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar