Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Idioten

Idioten vill ha lätta lösningar och simpla svar
Nazism
Fascism
eller Marx Leninism,
men om den enkla förklaringen alltid vore sund
då hade jorden varit platt och inte rund




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-16 03:24



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Cooooool ! snubbe du hjärnans alla dimensioner ikopplade.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar