Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7/8 (3+4)


I väntan på ambulansen - en drömraga

 

Liselott hette dockan

hörde ej ring av klockan

jag gick in i badrummet

hon låg i varma skummet

sa: jag kan inte andas

astma och magont blandat

jag ringde ambulansen

tog under tiden chansen

shoppingtur runt i staden

med den smått galne hanen

vi väntade i trappan

hanen han tog till sjappen

liksom den yngre brodern

han som var mindre modig

han var för gott försvunnen

blev aldrig återfunnen

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-16 08:15



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gripande! särskilt med shoppingtur under tiden... Uppskattar att jag inte riktigt fattar vem som missade klockringningen, men frågar ändå : Var det du som ej hörde hur dockan gav larm? eller Liselott som hade också öronen tilltäppta typ??
2015-04-17

    prima donna
i väntan på ambulansfärd
kan mycket hända i drömmens värld

2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X