Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
färgar knän jag vilar på


Det Du Säger

det du talar
det du sjunger ut
färgar händer
blöder
trasar
färgar knän
jag vilar på

det du menar
det du gör
det du vägrar

gör mig ogjord
gör mig blind igen

tror du hjälper
när du lyssnar
men du lyssnar
och är döv




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-16 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas