Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma djupa brunnar


Du,
jag tittade in i dina ögon.
Jag drogs rakt in,
i dina varma djupa brunnar.
Dina ögon är
sådana där ögon
som man bara drunknar i.




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-03-10 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas