Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Better alone than unhappy

Här är kvällen tom,
och mörkret söker sig sakta in.
Natten är där bortom,
men kvällen här är bara, bara min.

Här lyssnar jag på musiken,
här drömmer jag mig bort.
Här begraver jag liken,
och skrattar torrt.

Här kan jag gråta,
och sörja och sakna.
Ensam lösa livets gåta,
innan någon, eller något vakna.

Här är alla avdrag,
och bokslut med fusklapp i.
Här är bara jag;
Better alone than unhappy.




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 260 gånger
Publicerad 2017-03-30 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas