Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så främmande nära


Riken skilda åt,
länder samma,
länder nära
och långt ifrån.

Så lika,
så nära,
så samma,
så främmande
som två är
tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-10 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas