Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glas


Vi går som på glas.
Vi kan inte stå med hela vikten.
Vi trippar
och blöder så lätt.

Runt, runt.
Cirklar vi.

Och vi slår sönder våra glas
där vi står.
Och när vi går gråter vi,
och blöder så lätt.




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-06 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas