Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magiskt



Tillsammans,
tillsammans.
Vid gröna ljus.
Musik ur miljoner snäckor
och ut dit vi vill.




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-08-07 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas