Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


Brott och straff I

 

i två veckor skulle vi ha utbildning hos polisen. jag beredde mig på en trist period. förmiddagen var ganska sövande, men efter lunch delade kommissarien ut spelkort. vi skulle spela rollspel, minsann. på mitt kort stod att jag var en återfallsförbrytare som suttit länge i en norsk fängelsehåla med ett gammal blodigt, raggigt skinn över mig. kanske var jag en tjuvskytt. jag skrattade åt den ålderdomliga stavningen, slöt ögonen och reste i tiden. det är mitt skinn! väste jag till bordsgrannen. det här kunde nog bli riktigt roligt. 

 




Prosa av Nanna X
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-16 20:54



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Kul kul konstiga pälsar av konst gillar jag.
Bra och direkt skrivet.
2015-04-17

  TrollTörnTrappan VIP
Effektivt formulerad drömscen, trots tröttheten ett engagerande tonfall...!

Även fängelsekunderna borde man passa på att utbilda till poliser under tiden... Spelkort låter som en lämplig ingång?!
2015-04-17

  TrollTörnTrappan VIP
Åhå, du har hittat din framtida roll?! som dramapedagog inom den kalla kåren ;)

Å andra sidan tror jag man knappast skulle hinna ha det långtråkigt som brottsbekämpare - bara jobbigt!?!

2015-04-17

  objekt3
ja jag skrattar fortfarande :)
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X