Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte jag

Blodet pumpar, kinderna rodnar
Händerna svettas, knäna ger vika
Nackhåren reser sig, blodet pumpar

Näven knyts, knyts hårt
Mot leende läppar släpps den blodfyllda näven lös

Blodet flödar, blodet pumpade




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-16 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)