Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsmartyr

Vi var
Nykultiverade
Konverterade
Till halvtidskuktister
I en kult för synskadade optiker

Ungdomslösa tonåringar
På flykt från de
Nutidsförrymda förmyndarna
Vilse på GPSen
Mitt i stan

Vi var dubbelmotsägelsen som var rätt
Utan att ha fel
Vi hade aldrig rätt
Där fanns bara missar
Lågupplösta livsöden

Höghustetris bland
Oproportionerlig grillplatsfrekvens
Samhällsförlorad bland
Långa ord i ett
Nytt, sammansatt land

Vi är nutidssoldater
Vi är framtidsmartyrer
Vi är dåtidsänglar
och Vi är evighetstecknet på handleden




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-21 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)