Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annan var som oss

Vi hade vänt oss till oss själva
Ingen annan hade det som oss

Vi hade klagat framför spegeln
Ingen annan ville lyssna

Vi var de bortglömda och försummade
De perfekta och de självsäkra

Vi var de ensamma och de stolta
Vi skulle vara starka och alltid redo

Vi hade önskat oss en vän som oss
Men sånna fanns aldrig på riktigt

Vi hade hoppats vi var fler
Ingen annan var som oss




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-25 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)