Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita rummet

Blicken fäst vid vita väggars fläckar
På gatorna hålls de lyckligas parad
Men när låset gått i lås och
cykeln är parkerad
Då rinner floderna längs tinningen och ned i kudden

Blicken fäst vid vita takets kvistar
Bland tusentals bekanta och
de bästa av vänner
Då finns inga tankar på hur
ensamma tårarna är

Blicken fäst vid vita golvets damm
I väntan är man aldrig två
Tårtimme efter tårtimme tills jag sakta drunknat i ett
Ensamhetens rutinmässiga hav
Imorgon är en ny dag




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-31 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)