Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling vi måste vallfärda

Jag spelade svår när ingen tittade
Om du frågar hade jag bestigit alla berg på en vecka
Men när telefonen lyste upp var du mitt Mecka




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-24 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)