Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenfylla på lägenhetsgolv

midnattsfylla på
ensamhetssprit

bakom rummets alla
evighetskorridorer

inte i jakten på
sommarflört

hållbarhetsdrömmar och
lägenhetskrav

polariserade
sexdrömmar om

vilda trettioårs
firande en all sommardag

badade med kläderna på
i en de dränktas pool

Kapitulation utan
midnattsfylla

ingen anledning till
tvåsamhetsträvan




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-28 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)