Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite som klockan tickat

Lite som klockan tickar, lite så är mitt hat
Oändligt och regelbundet

Lite som klockan tickar, lite så är mitt uppskattande
Hastigt bortspringande när det behövs

Liksom tåget stannat, ska min kärlek
Stilla väntande på rätt tillfälle
Utan mål, bara samma raseriets tur

Evigt strävande efter den sista hållplatsen




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-16 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)