Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våren och naturen jag möter


Våren är här

Jag gick genom skogen
Skulle till en kompis
Vitsipporna står i backen
Så vackra och fina de är

Jag känner skogens väsen
Träden ramar in mig
Det är så skönt att vara
här och nu mitt bland träden

Grönskan är det jag älskar
Njuter av att bara vara
Livet är här livet är nu
Just här i skogen är jag




Fri vers (Fri form) av bluesatin
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-16 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin