Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om naturkrafterna


Vindarnas su

En dag som denna
Hör jag vindarnas sus
Bland trädens brus
I Aprilvädrets nu

Våren är på väg
Vintern dröjer sig kvar
Lite grann
Låter oss få en föraning

Av en kommande vår
Då vitsipporna
Slagit ut och
Blåsipporna blommar

Nu är den snart här
Den vackra våren
Med solljuset skinande
Grönskande skogar

Och naturen vaknar
upp Ur sitt vinteride
Och den härliga våren
Är äntligen här





Fri vers (Fri form) av bluesatin
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-15 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin