Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5/8


spelträff - en drömraga

 

Värsta spelträffen
nära hemslöjden
den gav spelfröjd än
för en hemböjd en

Där var gubbarna
ölet, nubbarna
coola snubbarna
inga grubblare

Sonen drog en låt
ja en dragspelslåt
ögonvrån blev våt
tomhet efteråt

Elgitarrhalsen
som var av, än sen?
måste laga den
gick i verkstaden

Där fanns garnerna
afrikanerna
var de barn än, va?
nej, jag anade

De var konstnärer
skapade chimär
utav lera här
i fri atmosfär

Fastän gubbarna
stod där grubblande
när de snubblade
på en snubbeltråd

Fann ett ljudkort här
kunde funka där
fick sen glass & bär
av en tomte kär




Bunden vers av Nanna X
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-17 09:10



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Som att texten vill sluta rimma men inte kan bara fortsätter
Rakt fram och hittar skattgråt.
Bra skrev du om din värld ..här tomtar å gubbar!
2015-04-17

  Anya VIP
Härlig rytm i denna. Jag är med från början till slut. Tycker särskilt om:
Sonen drog en låt
ja en dragspelslåt
ögonvrån blev våt
tomhet efteråt

Känner igen mig i mammastoltheten.
2015-04-17

  KattenKin VIP
Gillar stilen, härligt språk, fina stråk!
2015-04-17

  objekt3
ja börjar alltid med två rader, sen applåderar jag dig sen läser jag klart, jag ångrar mig aldrig men det här var vimsigt och fräscht som om du var marilyn monroes antites och någon blåste på din barockklänning som flög ner och blottade medusas barm (#) VÅR
2015-04-17

  i af apa
det liksom
klöser om
orden...
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X