Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte går att få tillbaka

De ord du en gång sa
De löften du en gång gav
Finns nu ej längre kvar

Försummats och suddats ut
Likt spåren längs stranden
som tidvattnet stal

Jag trodde
Jag kämpade
Tills energin ej längre fanns kvar

Sakta försvann den
Likt varje sandkorn
i timglaset
Sten för sten

Tills där inte längre fanns något att hämta
Förutom en oerhörd längtan
att finnas, att synas, att ha något kvar




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-17 12:11



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Tycket mycket om dina ord och tankar. Fint skrivet!
2016-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt