Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T banan Brommaplan


Mannen Med Ölburken

Nervösa blickar

Mannen ser sig runt

Ett välkänt pys bryter tystnaden




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-17 13:55



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Amazing! ptsch
2015-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Bra haiku...man ser tydligt bilden av det du förmedlar...
2015-04-18

  Lars Hedlin
"musik" :)
2015-04-17

    Dan Myrbeck
Bra fångat
2015-04-17

  Federico Romano
Bara en iakttagelse från min sida..
2015-04-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Haddu gått å bleve fuller ?
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano