Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt Glad Helt enkel


Du är mitt allt min älskling

Du är min stora längtan
Du är hjärtat
Min tröst
Mitt liv

I dig finns glädjen
och styrkan
Livets mening
och allt det där

som skrattet
Kittlande kär
I dig fann jag mig själv
Till ro

för att du finns


För du är Du
Mitt skepp
Mitt hav
Mitt allt

så är jag Jag


Så glad

Min älskling





Fri vers av Sommarina VIP
Läst 984 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-04-17 17:17



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
poesi som väcker hoppfullhet och värme
2015-09-13

  Per "Läsaren" Sörqvist
Fin stunds läsning
2015-07-01

  Lars Hedlin
Underbart fint :)
2015-04-21

  Magdalena Eriksson VIP
gull pärlande skrivet som kära skriver
typ svävande lätt
på moln
2015-04-17

  KattenKin VIP
Väldigt fint skrivet, föll särskilt för fjärde versen!
2015-04-17

  P-E-H
Vilken lycka, grattis!!
2015-04-17

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2015-04-17

    ej medlem längre
En underbar kärleksdikt.
2015-04-17

    eva m h
Underbart
2015-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin kärlekshyllning!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP