Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör en röst


Varje Sträng

varje klang
tar sig in
når en tanke

gör en röst
gör den stum
gör den döv
gör den utan vilja

som inte hjälper




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-18 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas