Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Galenskapens pris

Längtan efter en fast plats
förmånen att kunna ta kafferast
Jag har en iq på 123
ändå blir allt jag gör fel
Du tror kanske att jag är dum
eller lite konstig och skum
för trotts att jag är duktig på intellektuella teorem
så tvingas jag ändå vara en bohem
då jag lider av psykiska problem




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-18 03:10



Bookmark and Share


    Starchilled child
Väldigt speglande!
2015-04-19

  dubbelve
Haha underbar
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar