Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglat omkull

När kommen till
Punkt
Hur tungt ska
min själ
Stå ut.

Kraften
Så svag
Och vek

Ge mig styrka
Ack
Att klara av detta
Så som livets alla
Törnar gör

Det finns en morgondag
Små lätta moln
Vaggar mig
Till ro

Värre skepp
har seglat omkull

Reser mig
Och sträcker
mig stolt

Lärde mig
Lyss igen
På inombords
där
finns sanningen
















Fri vers av Sommarina
Läst 385 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-18 09:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Att kunna resa sig igen är inte lätt men det går. Det är detta ett bevis på. Tycker om textens styrka.
2017-05-03

  Lars Hedlin
Styrka och beröring samtidigt..mästerligt!
2015-04-21

  Marja-Liisa Koski VIP
Ja, livets bördor kan kännas tunga att bära emellanåt.
Kram!
ML
2015-04-18

    ej medlem längre
En inre styrka som talar...och orden berör.
2015-04-18

    ej medlem längre
Ja man får kraft att ta sig igenom fast man trodde allt var förlorat.
Fint förmedlat om det som möter i livet!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina