Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en "Berlin" text. kronologiskt tidig. före texten:"det finns inga riktiga vinterpalats"


du älskade (snön smulades mellan dina fingrar)

du älskade att fota snön, som smulades mellan dina fingrar
en natt fotade jag av dig.
med snön som ett skötebarn i dina händer,
den första natten i en frostfrämmande stad
blossade du, köldröd.
och medan snön smälte i dina händer
så smalt du
opraktiskt in i mig




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-18 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström