Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardag.

 

jag vill lägga mig ner i gräset,
titta på himlen och se molnen glida förbi
jag vill ligga där med dig vid min sida,
hålla din hand i min och vila mitt huvud emot ditt

-

det skulle vara allt som jag någonsin drömt om

 

© Mars 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP