Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/8


I Karlskrona II - en drömraga

 

Fast jag hade fött en gusse
tog jag ändå del i kursen
jag var knappast särskilt sliten
för min dotter var så liten

Jag fick le & ta mig samman
lämna flickan hos en amma
fast hon var en yppig slinka
ville mjölken icke rinna

Jag fick flickebarnet åter
konstigt att hon aldrig gråter?
hon var tjugo centimeter
visste ej vad barnet heter

Men hon växte snabbt som attan
efter några ynka slattar
passade hon overallen
log i kullerbyttefallen

När vi gick på en teater
krympte hon, gick in i datorn
blev en pixel i mobilen
dan var färdig, jag tog bilen

Jag gick vilse i Karlskrona
hade några ynka kronor
flickmobilen var försvunnen
kanske dränkt i önskebrunnen




Bunden vers av Nanna X
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-19 08:00



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Snygg!
2015-04-20

  Magdalena Eriksson VIP
Logisk som drömmen
Öppen vidd
Vad är början är slutet i livet
Vem vet som en dröm
2015-04-19

  lodjuret/seglare VIP
Du har gott minne, drömmer så detaljerat, humoristiskt. Bra, bra o mera bra.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X