Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google.


Vi går hand i hand

Du går dit vart jag vill gå.
Jag går dit vart du vill gå.
Låt oss alltid hålla varandras
händer när vi går.
Jag har så många frågor inom
mig och dit vi ska gå är en
lång väg och jag tror att du
hinner svara på alla mina
frågor.
Vi vandrar med stora kärleks
lågor inom oss dit vart vi ska gå.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-19 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos