Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Herde



Kärlekens Herde
Du vet var jag kan finna vila
när jag är trött och sargad
Du för mig till vattenkällan
när jag är törstig
Du vederkvicker min själ
när ångest griper tag i mig

Med Din käpp banar Du väg för mig
när onda tankar villar mig bort
Med Din stav leder Du mig
hämtar mig upp när jag har fallit
och bär mig hem
Du hedrar mig i mina ovänners närhet
och gjuter olja i mina sår
Du är min gode Herde
Kärlekens Herde




Fri vers av Maria T
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-19 13:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat!
2015-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Och den rättfärdige faller sju gånger men står åter upp.
2015-04-19

  walborg
Tack för en underbar text som går rätt in i mig
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T