Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var aldrig mörkare

Jag kan
inget annat
än drömma

och havet
var aldrig
mörkare

och sin
vanliga lockande
röst

bli mig
och bli
fri




Fri vers av virre
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-19 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre