Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Minnen

Han hade köpt rosor
Hon dök aldrig upp
Han blev orolig och skrev flera sms
Efter ett par timmer skrev han och frågade hur hon kunde bete sig såhär om hon överhuvudtaget brydde dig om honom
Hon svarade kort att det hade hon aldrig gjort och hon fattade aldrig hur han kunde ha trott det
Efter alla år så minns han fortfarande denna allahjärtans dag




Fri vers av Fredrik Payedar
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-19 23:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar