Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Ode till en tom ölburk

Du tomma ölburk
jag minns dig när du var ny
din bringa full var
och det glänste om din hy
Nu sitter vi här du och jag
Ditt liv är slut och jag har ingen öl kvar




Fri vers av Fredrik Payedar
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-20 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tragiskt rolig känsla, tycker jag.
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar