Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det man ser..


Björken Blommar

Ser björken blommar
Se mig blomma
Läs mig så är jag din




Fri vers av Federico Romano
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-20 17:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livet som slår ut...vackert...
2015-04-25

  Lars Hedlin
Mycket bra min vän!
2015-04-21

    MichaellQ
Snabb och vass romantik.. Bravo!
2015-04-20

  KYREUS of Sweden
Stor sanning;
kvickt
levererat.
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano