Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från förr

kom med vinden
frostbitna händer
redan långt till vår
en sägnen berättas
näten slets från botten
oron vajar genom dagen
värmen dröjer




Fri vers av Myself
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-04-14 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself