Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en plågads känsla


En liten del av vårt enorma universum

Jag går ut från mitt hem, min borg, mitt palä,
tar hissen ner de fyra trapporna,
går de nio trappstegen ner till den dubbla porten
öppnar den första dörren, sen den andra
de e så tunga att jag måste ta i med all kraft...
och där ute slår värmen emot mig som en varm kär kram
och solen lyser upp mitt plågade ansikte och säger:
Du kommer att bli bättre, jag värmer dig med mina strålar
lindar in dig i mitt ljus, låter dig omges av kraften från min energi
och jag känner den värmande strålande energin, uppfylla
hela min kropp, min själ och sprida sig till minsta atom,
och jag känner mig som en liten del av vårt enorma universum.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-20 22:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text med känsla!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP