Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Tåget till göteborg

Jag känner mig ensam och lite rädd
Vill inte gärna bli sedd
smälter in i bakrunden som en kamelleont
Sen kommer ljudet av åska i en fjärran horrisont
Ett ljus i mörkret likt en brasa från valborg,
i regnet tar bort all min sorg
där kommer tåget till Göteborg




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-21 03:24



Bookmark and Share


  aol
Kände ett hugg i bröstet av längtan jag bodde i Göteborg i 20 år 67 till 87"
2015-05-05

  louisegirl
Bra skrivet!
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar