Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min verklighet

och min verklighet
är mer
annorlunda
än du
tror

fast jag andas
ändå
söndertuggade
sommar
tanks




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-21 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre