Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


50 shades of me

Bdsm, läder å pisk
Funkar inte för mig, men du kan få en smisk
samt fem minuters kärlek, sen får du återgå till din disk




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-21 21:43



Bookmark and Share


  Glöden VIP
Sammantaget är din text ett mästerverk jämfört med serien Fifty skadestånd of shit.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar