Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Berlin" text mot nått avslut kanske


den här berättelsen är förseglad I

den här berättelsen är förseglad
den är kysst, den är förstörd,
spelat ut sin roll som
en gårdagsgammal notis,
i en glömd Metro.
för nu har det gått exakt
den tid det tar,
för kroppen att byta skinn
sen vi stod på den röda bron
allt som är kvar av dig från då
är foton på skinnet
som blänker
snarlikt de
stjärnor som blundar ibland
över skyttegraven
i mitt
”Berlin”




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-22 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström